Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecueboot in Amsterdam

Details over dit uitje

Reserveer de Barbecueboot van Actief Events in Amsterdam en maak van uw bedrijfsfeest of familie-uitje één grote party.

Tijdens deze gezellige boottocht serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes zodat u lekker kan genieten van de grachten en het stadsleven. Het is de beste manier om relaxt te dineren of te lunchen.

Onze kok heeft het vaker gedaan. Koken voor een groter gezelschap. Hij weet als geen ander hoe hij u verwent met verse ingrediënten. Het is een varende BBQ voor elk gezelschap dat een culinair en cultureel arrangement nodig heeft. Tijdens de rondvaart wordt uw maaltijd aan boord bereid. Vers van de barbecue op uw bord.

Ook als u alleen wilt borrelen of een speciale rondvaart met stadsgids wilt organiseren, zijn wij van de partij. Kijk eens naar alle arrangementen, rondleidingen, themafeesten op onze site, u heeft veel meer keus dan u denkt.

Inclusief:
  • Uitgebreide barbecue
  • Privé boot
  • Kok en bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan