Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam

Details over dit uitje

Van de Avondvaart, een rondvaart over het IJsselmeer, op een Klipper van Actief Events bij Amsterdam gaat het hart van elke zeilliefhebber sneller kloppen.

Het ultieme bedrijfsuitje of dagje uit op het water met vrienden en familie. Het schip komt niet vooruit zonder uw sterke handen.

Iedereen heeft tijdens deze tocht een taak. Als u wilt, mag u bij alle handelingen op het schip meehelpen, van het hijsen van de zeilen tot het sturen en overstag gaan!

Uw gezelschap stapt aan boord van de authentieke klipper. De schipper en zijn zeebonken heten u welkom, uiteraard vergezeld van een drankje.

Tijdens het welkomstwoord zal de schipper u iets vertellen over het schip en meteen de vaarroute bekend maken. Vervolgens verlaat het schip de haven en worden de zeilen gehesen.

Na een klein uurtje gaan we benedendeks aan tafel, waar de scheepskok een heerlijke dinner voor u heeft bereid. Afhankelijk van de wind, zeilen we intussen rustig door of zoeken we een mooi plekje om voor anker te gaan.

Als de maaltijd genuttigd is, zetten we langzaam weer koers naar de haven, terwijl u benedendeks gezellig napraat of bovendeks geniet van alles om u heen.

Een heerlijke avond op het water, zo actief of relaxed als u zelf wilt!

Prijs op zaterdag of zondag:

20 - 24 personen € 94,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 84,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

Prijs van maandag t/m vrijdag:

20 - 24 personen € 89,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 72,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan