Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Rondvaart in Amsterdam

Details over dit uitje

De Architectuur Rondvaart van Actief Events in Amsterdam is een vaararrangement dat u boekt als leuk uitje met vrienden, familie, of bedrijfsuitje.

Bijgestaan door een professionele gids ziet u alle stedenbouwkundige ontwikkelingen vanaf het water.

Het is een speurtocht naar nieuwe gebouwen en monumenten, maar we laten u zeker ook de bestaande trots van Amsterdam zien.

Voor dit gezellige groepsuitje en boottocht hebben wij onze Architectuur Ark klaar liggen. Na het boarden van dit comfortabele schip trakteren we u op een kopje koffie en wat lekkers.

Vervolgens varen we langs belangrijke architectonische landmarks. Naast bijzondere en recent opgeleverde projecten,zoals het nieuwe filmmuseum, ziet u ook veel oude (vaak industriële) gebouwen die op prachtige wijze zijn gerestaureerd en verbouwd. Ze zijn nog steeds een aanwinst voor Old Amsterdam.

Op het Java-Eiland laten we u zien hoe moderne architectuur verweven kan zijn met de historische vormgeving; de bebouwing doet zeker denken aan de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam.

U ziet hoe de Jan Schaefer-brug dwars door het monumentale Pakhuis de Zwijger loopt, dit oude koelhuis diende immers bewaard te blijven.

Op het KNSM-eiland zien we imposante nieuwbouw met verrassende architectonische vormgeving. Anders dan op het Java-Eiland, is op KNSM een deel van de originele industriële bebouwing bewaard gebleven en gerestaureerd. Als de klok en het weer het toelaat, zullen we hier even aanmeren om een korte wandeling te maken.

Via de Nieuwe Vaart, die al in de zeventiende eeuw werd aangelegd varen we weer terug naar het oude centrum van Mokum en meren we af om de tour af te sluiten.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Kopje koffie met wat lekkers
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan