Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam Express spel

Details over dit uitje

Net als bij tv-programma Peking Express ga je in Actief Events' uitje - spel - speurtocht Amsterdam Express in de stad het gevecht aan met andere koppels.

Je weet niet waar je heen moet, je hebt geen geld, maar wel een aantal stevige opdrachten èn een mega tijdsdruk en 1 doel; als eerste koppel de finish te halen!

Kun je dit aan?

In koppels van 5 tot 8 personen ga je het ultieme avontuur aan in dit super spannende stedenspel. Probeer aan de hand van de opdrachten, die zeer cryptisch kunnen zijn, de kortste en snelste weg te vinden naar het volgende checkpoint.

Als je daar bent aangekomen, krijg je van een lid van het Actief Events Team een opdracht overhandigd. Dit kan van alles zijn; een stevige fysieke test of een niet echt gemakkelijke puzzel. Je dient de opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren, want je kunt als tussentijdse beloning ook een sneller vervoermiddel winnen!

De tijd dringt!

Dus….klaar? Op naar de volgende opdracht!

Voer alle opdrachten uit en vindt zo snel mogelijk je weg naar het eindpunt; het koppel met de snelste tijd èn de meeste juist uitgevoerde opdrachten wint!

Maak gebruik van de talenten van je teamleden en de gezamenlijke groepskracht en win!

Heb je even activi-tijd?

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Vervoersmiddelen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan