Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Macaber Amsterdam Dungeon Diner

Details over dit uitje

Actief Event neemt u in 'Macaber Amsterdam' mee naar de Dungeon, waar u naast de tour ook geniet van een 3-gangen diner.

16.00 - 17.30 Amsterdam Dungeon

Verborgen onder het plaveisel van het Rokin, bevindt zich een vreselijk huiveringwekkende wereld, bevolkt door beruchte lieden uit 500 jaar vaderlandse geschiedenis.

17.45 - 20.00 Diner

Na alle spanning en sensatie is het nu tijd om even tot rust te komen! Geniet van een uitgebreid 3-gangen diner in hartje Amsterdam.

20.00 - 22.30 Macaber Amsterdam

Wij nemen u mee naar de donkerste gedeelten van Amsterdam om u de meest macabere plekjes te laten ontdekken en meemaken. Aan de hand van oude plattegronden komt u in aardedonkere steegjes, duistere sloppen en langs inktzwarte grachtjes.

U proeft de sfeer van honderden jaren geleden. Los het gruwelijke mysterie op aan de hand van verborgen aanwijzingen en met behulp van de kaart en uw looplicht.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • 1 drankje tijdens de speurtocht
  • Prijsuitreiking

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan