Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Actief Events Beach Quiz op het Strand

Details over dit uitje

Beleef met Actief Events een knotsgekke Quiz onder leiding van een komische Quizmaster, ergens in Nederlands kustgebied. Zoek je meligheid en buikschuddende hilarische gezelligheid? Op het strand, met een lekker drankje in je hand, een beetje stevig ontspannen? De Beach Quiz van Actief Events staat voor jullie klaar!

Het programma is een afwisseling van leuke speelronden die worden gespeeld in verschillende teams op weg naar de enige echte Actief Events Beach-Award! De Quiz bestaat uit de volgende onderdelen:

Quiz 1:

Muziek uit de jaren ’60,’70,’80 ,’90 of ‘00

Quiz 2:

Ik hou van Holland

Quiz 3:

De mannen tegen de vrouwen

Quiz 4:

Wie is de slimste (bekend van tv!)

Quiz 5:

Girl Power (women only)

Quiz 6:

Vrijgezellenquiz

De strijd gaat beginnen. Onze quizmaster gooit er een paar denderende sounds doorheen en de eerste vragen worden gesteld. Natuurlijk kan je bij Actief Events eventueel ook van een lekkere lunch genieten na afloop. Beleef deze hilarische Quiz met al je vrienden en vriendinnen! Bespreek alle details met onze feestelijke medewerkers! Veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Ludieke hoofdprijs voor het winnende team
  • Locatie

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van een lekker beachcocktailtje, bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Dit groepsuitje is mogelijk in Bergen aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, IJmuiden, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Schoorl, Wijk aan Zee en Zandvoort. Overige badplaatsen in overleg.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan