Vrijgezellenfeest in Alkmaar

Uw vrijgezellenfeest in Alkmaar laat u gewoon tot in de puntjes organiseren door Actief Events. Bij ons kan alles. Verkleed over straat gaan en lekker gek doen, daar hoort natuurlijk in combinatie ook een zeer origineel uitje bij! Wat dacht u van de Crazy 88, de Kroegenspeurtocht of Karaoke Party? Wij van Actief Events staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Alkmaar. We stellen uw ultieme vrijgezellenfeest in Alkmaar geheel op basis van uw specifieke wensen samen!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Kitebuggyen op het Strand
Was je vroeger al de schrik van de buurt op je driewieler en moest iedereen voor je opzij springen als jij er aan kwam? En maakte jij een paar jaar later je omgeving onveilig met je laag overscherende en ongetwijfeld vaak neerstortende zelfgemaakte vliegers? Dan is Kitebuggyen op het strand jouw ding! Kom naar het strand. Neem plaats in de driewieler van Actief Events en zet je voeten aan het stuur. Vervolgens krijg je van ons een vlieger in je handen…hiermee regel je de snelheid van je driewieler en neem van ons aan: dat kan héél erg hard gaan!!! Voorwaarde van dit alles is dat je wel een beetje weet hoe je moet vliegeren, want dat is dus je motor! Gelukkig kunnen wij je dat ook leren. We bieden je een combinatie van bijvoorbeeld vliegeren en powerkiten, waarna je vervolgens plaatsneemt in de vlieger buggy. Informeer naar de mogelijkheden! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Kitebuggy's 1:3 Prijs: 10 - 14 personen: € 42,50 p.p. excl. BTW 15 -  >  personen: € 39,50 p.p. excl. BTW Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Kitebuggy is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kitesurfen IJmuiden
Kitesurfen in IJmuiden,. dat is de ultieme uitdaging! Met kitesurfen staat u op een klein surfboard en u laat u voorttrekken door een speciaal voor dit doel ontworpen vlieger die u met beide handen bestuurt.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Landsurfen IJmuiden
Gek op surfen, strand, mooie meiden en coole dudes? Maar toch ook een beetje watervrees…? Actief Events introduceert landsurfen! Zie het als traditioneel windsurfen, maar dan op een surfboard die op luchtbanden staat. Wèl het echte surfgevoel, maar niet dat natte! En reken maar dat het minstens zo spectaculair is als 'water-surfen', maar gemakkelijker te leren omdat de plank stabieler is door de vier luchtbanden en de positie op de vaste ondergrond (dus geen woelige baren..). Spectaculair door de directe besturing met behulp van giek, zeil en lichaam , de hoge snelheden die gehaald kunnen worden en de machtige jumps van soms meters ver! En wees niet bang! Eerst volgen uitvoerige instructies, vervolgens wordt er geoefend op een speciaal parcours alvorens u wordt losgelaten op het grote strand. Uiteraard krijgt u een helm om uw hoofd te beschermen bij overmoed… Surfin’ safari met Actief Events! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Landsurf boards 1:2 Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Landsurfen is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
The Wedding Planner in Zandvoort
Actief Events biedt nu het meest bijzondere vrijgezellenuitje aan: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner in Scheveningen
Actief Events biedt nu het meest bijzondere vrijgezellenuitje aan: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Macaber Amsterdam Dungeon Diner
Actief Event neemt u in 'Macaber Amsterdam' mee naar de Dungeon, waar u naast de tour ook geniet van een 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Raften Bloemendaal
Actief Events neemt u graag mee naar de snelstromende rivieren van Nederland om daar met een opblaasbare boot (de raft) een spectaculair parcours af te leggen. Maar helaas….ons land beschikt jammer genoeg niet over echt snelstromende rivieren…! Maar zoals u wellicht weet, komen de jongens en meisjes van Actief Events oorspronkelijk grotendeels uit het Hollands kustgebied en waar zijn er nou mooiere golven dan in de branding van de Noordzee? Daar bestaat dus ook de mogelijkheid om fantastisch spectaculair te coast raften, onder begeleiding van een professionele instructeur! Coast raften draait volledig op lef, doorzettingsvermogen, techniek, inzicht en team spirit. De rafts hebben geen motor en geen roer, alles gaat met de peddels. Bepaal je koers door de branding; er vol tegenin of subtiel schuin er door? Loods jij jouw team als eerste door de schuimende Noordzee branding en ga jij als eerste over de eindstreep? Trek je wetsuit aan, zwemvest er overheen, zet je helm op en ga het gevecht aan! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Teambuilding - Materiaal Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Stand Up Paddle Surfen – Suppen Zandvoort
Stand up paddle surfen (ook wel suppen) is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet (3 meter) en een peddel.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Stand Up Paddle Surfen – Suppen Bloemendaal
Stand up paddle surfen (ook wel suppen) is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet (3 meter) en een peddel.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Zandsculpturen Bouwen Bloemendaal
Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, in de zandbak of aan het meertje op de Veluwe? U maakt de mooiste bouwwerken; soms hele dorpen, inclusief kastelen, tunnels en waterwegen. U kon daar uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Tsja, maar u werd ouder en ontdekte andere dingen die op dat moment veel interessanter waren. Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dàt waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd… Huh? Ècht wel!! Actief Events laat deze goede tijden herleven! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en mensen die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom! Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken. Een mens is nooit te oud… Let op! De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer. Wij van Actief Events kunnen en willen veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden. Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden kunnen wij in overleg met u een alternatief programma aanbieden.Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Brandingkanoën Bloemendaal
Actief Events is gek op het Nederlandse strand, is er vaak te vinden en weet dus ook als geen ander wat je allemaal op het strand en in zee kunt doen en beleven! En niet alleen in de zomer, als het strand vol met handdoekjes en glimmende mensen ligt! Echt niet! Juist in de maanden dat de koperen ploert minder fel aan de hemel brandt en de wind de golven en de branding wilder en woester maakt is er veel te beleven op het strand!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
The Hangover in Scheveningen
Actief Events heeft een bijzonder vrijgezellenuitje: The Hangover: een virtuele game in het centrum van Scheveningen. Hilariteit, actie en ontspanning!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover in Zandvoort
Actief Events biedt nu een gloednieuw vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover in Hoorn
Actief Events biedt nu een gloednieuw vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover in Haarlem
Actief Events heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover in Haarlem. Jullie gaan een virtuele game spelen in de stad. Hilariteit, actie en ontspanning!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover in Alkmaar
Actief Events heeft een waanzinnig vrijgezellenuitje: The Hangover: een virtuele game in het centrum van Alkmaar. Hilariteit, actie en ontspanning.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Amsterdam
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game in Amsterdam van Actief Events in de binnenstad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
De Grote Sportquiz in Volendam
Op zoek naar een ontspannen uitje voor een sportieve groep? Actief Events biedt nu een afwisselende sportquiz aan in een gezellige kroeg in het centrum van de stad. We mengen een vleugje ‘Ik Hou van Holland’ door de quiz wat zal zorgen voor een fantastische ambiance!
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Alkmaar
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Alkmaar, afgewisseld met drie heerlijke gangen in verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
De Grote Sportquiz in Hoorn
Op zoek naar een ontspannen uitje voor een sportieve groep? Actief Events biedt nu een afwisselende sportquiz aan in een gezellige kroeg in het centrum van de stad. We mengen een vleugje ‘Ik Hou van Holland’ door de quiz wat zal zorgen voor een fantastische ambiance!
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet