Familie-uitje in Alkmaar

Op zoek naar een familie-uitje in Alkmaar, een kant-en-klaar arrangement van Actief Events? Een uitje geheel op maat? Spanning en sensatie, of toch liever iets serieus? U kunt bij ons van alles combineren tot het ultieme familie-uitje voor u en uw familie. U kunt bij ons al terecht vanaf een groep van 10 personen. Actief Events biedt de leukste uitjes aan in Alkmaar op één overzichtelijke website, zoals de speurtocht Old Alkmaar, een Kroegenspeurtocht of een Step Challenge. Wilt u meer weten? Bekijk meer en reserveer!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Lunch-Fotospeurtocht in Amsterdam
In Amsterdam geniet u in Actief Events' Lunch-Fotospeurtocht van een heerlijke speurtocht met hoogstaande culinaire pauzes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Actief en Uitdagend Amsterdam
Actief Events neemt u voor het sportieve en uitdagende outdoor arrangement 'Actief en Uitdagend Amsterdam' mee naar een groene locatie net buiten de stad.
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
Boer zoekt jou! bij Amsterdam
'Boer zoekt jou!' is een échte boerendag van Actief Events in de polder bij Amsterdam, voor wannabe boeren, maar ook voor echte boeren.
Vanaf 20 personen
3.5 uur
Favoriet
Macaber Amsterdam Dungeon Diner
Actief Event neemt u in 'Macaber Amsterdam' mee naar de Dungeon, waar u naast de tour ook geniet van een 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Amsterdam
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game in Amsterdam van Actief Events in de binnenstad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Alkmaar
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Alkmaar, afgewisseld met drie heerlijke gangen in verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tea Vaart in Alkmaar
Stelt u zich de High Tea Vaart van Actief Events eens voor: in een mooie boot door Alkmaar, genietend van een high tea, met alles wat u lekker vindt.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Tapasboot in Alkmaar
Onder het genot van overheerlijke tapas brengt de Tapasboot van Actief Events u tijdens het dineren op het water door de prachtige grachten van Alkmaar.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Lunchboot in Alkmaar
U hóeft natuurlijk niet de Lunchboot van Actief Events te nemen, maar wij bieden u een heerlijke lunch, terwijl u 2 uur door de grachten van Alkmaar vaart.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Walking Dinner in Scheveningen
Geniet bij het Walking Dinner van Actief Events in Scheveningen van een 3-gangen diner en samen met de vakkundige gids tegelijkertijd van de stad.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
High Tea Tour met gids in Scheveningen
De High Tea Tour van Actief Events in Scheveningen is een rondleiding en stadswandeling met vakkundige gids, inclusief een heerlijke High Tea.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Volendam
Actief Events biedt een speurtocht en dinner tegelijk aan, met het Speurtocht Dinner in Volendam. Vandaag starten we met een overheerlijk voorgerecht, in een sfeervol restaurant in hartje centrum. Iedereen vult nog even de magen en kletst gezellig bij, voordat we beginnen met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Hoorn
Actief Events biedt een speurtocht en dinner tegelijk aan, met het Speurtocht Dinner in Hoorn. Vandaag starten we met een overheerlijk voorgerecht, in een sfeervol restaurant in hartje centrum. Iedereen vult nog even de magen en kletst gezellig bij, voordat we beginnen met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Haarlem
Actief Events biedt een speurtocht én dinner tegelijk aan, in het Speurtocht Dinner in Haarlem. We starten met een heerlijk voorgerecht in een sfeervol restaurant.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Amsterdam
Actief Events combineert speurtocht en diner, met het Speurtocht Dinner in Amsterdam. Eerst vullen we de magen, daarna beginnen we met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Alkmaar
Actief Events biedt een speurtocht met dinner aan, in het Speurtocht Dinner in Alkmaar. We starten met een heerlijk voorgerecht in een sfeervol restaurant.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beach Party in Zandvoort aan Zee
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Zandvoort aan Zee! Wat? Een strand in Zandvoort? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Zandvoort aan Zee, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet
Beach Party in Wassenaar
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Wassenaar! Wat? Een strand in Wassenaar? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Wassenaar, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet
Beach Party in Scheveningen
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Scheveningen.
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet
Beach Party in Wijk aan Zee
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Wijk aan Zee! Wat? Een strand in Wijk aan Zee? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Wijk aan Zee, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet